Paleohelg hos Under Vårt Tak

Äntligen helg igen, Vincent är iväg på mtb-läger med cykelklubben och maken är iväg på tävling. Jaha vad gör jag då i helgen?

Jo jag ska nämligen till Sätila nu på lördag, det är så att Jenny och Magnus som driver bloggen Under Vårt Tak ska anordna en Paleohelg med föreläsningar. Jag har valt att vara med enbart på lördagen då Therese Renåker kommer att föreläsa om Hormoner, kost och stress samt Birgitta Höglund kommer att vara där och bjuda på kycklingbuljong och frökex.

Det ska blir väldigt intressant att lyssna på Therese som jag aldrig tidigare har hört, men hört en massa gott om henne. Träffa Jenny och Magnus igen, dom är så himla trevliga och Birgitta som jag lärde känna i Säffle för 2 år sedan men som jag följer här på nätet.

Så min helg kommer att vara fylld med intryck och kunskap.

Här kan du läsa mer om paleohelgen hos Under Vårt Tak. Givetvis kommer det ett inlägg om hur det var under nästa vecka.

Ha en underbar helg för det ska jag ha!

En kommentar

  • Under vårt tak

    Ska bli roligt att träffas igen Pernilla! Även vi ser fram emot en intressant och spännande helg med mycket ny kunskap, god mat och fina möten!
    Vi ses
    Magnus & Jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.