På väg till Tällberg för en minisemester

Igår körde jag upp till Stockholm genom jobbet för ett kundmöte och därefter körde jag vidare upp till Falun för att övernatta hemma hos min mamma.

För idag ska jag vidare upp till Mora för ytterligare ett kundmöte. Ibland känns det som om jag bor i min bil, men jag älskar mitt jobb som After Sales Coordinator = projektledare 🙂

Efter mitt möte i Mora köra ner till Tällberg där jag och min vännina Linda ska spendera helgen i hennes stuga. Ska bli så himla skönt, bara ta det lugnt och gå på Spa. Få se ifall jag hinner med att träna, dvs ute-träning i form av mig själv 😉 Om inte annat får det bli promenad!

Linda har sin stuga nästan vid sjön Siljan, se bara bilden här ovanför som jag tog förra sommaren då jag var där sist, så himla vackert. Balsam för själen helt enkelt. En minisemester i Dalarna, helt enkelt.

Så följ mig gärna via Instagram – PELANTZ – där jag daglig uppdaterar med bilder i både flöde och Stories.

Du som följer mig kanske har ett tips på vad vi inte får missa i eller kring Tällberg i helgen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.