24 timmars fasta, vecka 2

Som för 14 dagar sedan startar jag veckan med en 24 timmars fasta. Hur gick det denna gång?

Måste få säga att det är förvånansvärt lätt, jag känner ingen hunger i huvudtaget. Visst jag fryser lite men då tar jag lite salt och dricker lite vatten. Även denna gång avslutade jag fastan med att köra ett benpass, inga som helst problem förutom att jag svettas sjukt mycket mer när jag fastar.

Jag har fått väldigt många frågor om vilken app jag använder mig utav för att logga allt. Jag själv fick tips från Ann-Ida, poddkollega med My, LCHFIngengören och deras podd Sockersystrar. Ann-Ida loggade sin fasta så jag blev nyfiken på den appen hon använde.

Zero heter appen och där man kan logga allt från 16:8, 24 h upp till x-antal timmar. Den är väldigt enkel att använda, man ser sin statistik över de fastor man har gjort osv.

Läs gärna mitt inlägg om min första fasta jag gjorde.

Min tanke är att fortsätta med att köra 24 timmars fasta, kanske en gång per vecka eller var 14:e dag. Här nedanför ser du lite hur det ser ut i appen.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.