Ont

Hej,
Vilken underbar kall och krispig morgon vi hade här i Göteborg igår. Nu är det verkligen höst! Har fått skrapa rutan för första gången i år. Blir att få plocka fram kupévärmaren så att man får det lite varmt och skönt på morgonen när man sitter i bilen på väg till arbetet.

Måste erkänna att igår valde jag att inte åka till gymmet, hade så fruktansvärt ont i kroppen.

Framförallt så hade jag väldigt ont i triceps. Jag stod nämligen i måndags på gymmet och körde ”stakning” – visuellt åkte jag längdskidor. Hade superbra musik från Spotify i öronen, tillslut hade jag stakat mig igenom 3 låtar med rätt tempo….. tänkte inte så mycket mer på det då men dagen efter kände jag av lite men körde ändå ett pass på outdoor training. Man kan säga att det är som crossfit men man är ute när man gör det. Såå himla kul.

Blev väldigt mycket armar, chins, armhävningar och användning av medicinboll i olika former av träning. Ja det var nog det som gjorde detta….. nu har jag träningsvärk from hell! Kan knappt lyfta armarna. Så istället för att åka till gymmet och köra Movement så blev det promenad med hela familjen istället. Supermysigt!

Är du nyfiken på vad Movement är för något, så har jag skrivit ett inlägg om det här.

Anders, mannen i mitt liv!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.