Halvvasan eller Tjejvasan?!?!

Hej,

Nu har jag nog bestämt mig, det kommer att bli Halvvasan för mig nästa år. Min arbetsgivare är en utav sponsorerna, så vi anställda får anmäla oss till de lopp som vi vill köra. Superbra tycker jag och fattar inte varför jag inte kört tidigare…. ja ja ibland tänker man kanske inte rätt. Sagt och gjort körde jag Tjejvasan för första gången.

Här kan du läsa inlägget efter Tjejvasan, klicka här.

Nu tänkte du kanske varför ska hon köra Halvvasan (45 km) istället för Tjejvasan (30 km)? jo, ibland behöver man utmaningar. Tror att målet är hela Vasaloppet men vill testa halva vägen innan jag vågar mig på hela resan från Sälen till Mora.

Eller jag kanske ska köra både och….. hmm ja varför inte?! Tjejvasan är lördag 25 februari 2017 och Halvvasan tisdag 28 februari 2017.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.