Onsdag och snabb middag på schemat

Hej,
idag har det varit dropp in fika på skolan. Barnen hade gjort semlor som vi föräldrar fick mumsa i oss. Vincent som inte äter semlor mumsade i sig en med enbart grädde i, han struntade i mandelmassan.
Själv åt jag inget, hade totalt glömt bort detta med dropp in fika…. stressad mamma tror jag…..

Måste påminna mig själv att imorgon ska de åka skridskor med skolan, GLÖM ej fika Pernilla!!!!
Får nog lägga in det i mobilen så att den plingar till imorgon bitti….
Tur att man bara har ett barn att hålla koll på!

Om en vecka ska vi till Östra igen, Biopsi nr 3. Är faktiskt lite nervös för svaret som vi ev kommer att få. Jag håller tummar o tår att det inte är bestående skador på hans njurar….. snälla snälla.

Imorgon har jag bokat in mig på ett pass som tydligen ska vara super jobbigt, Grit Plyo.
Just nu står jag som 15 reserv, vi håller tummar o tår att jag kommer med denna vecka annars får jag vänta nästan 2 veckor till nästa gång jag kan vara med.

Vågen visar fortfarande 67 kg, fast jag pendlar upp och ner beroende på vart jag är i min cykel…. ha ha ha
Målet är 65 kg fast det är inte så himla viktigt, jag hade det målet för 3 år sedan då jag bestämde mig för att gå ner i vikt. Så här såg jag ut förut och nu förra året i september. Förutom vikten så bestämde jag mig för att inte spara ut mitt hår. Jag ska vara korthårig eller hur?

Hittills har jag gått ner 15 kg vilket jag är super nöjd med. Nu har jag ändrat inställning från att enbart tänka på viktnedgång till att jag ska må bra, äta rätt och röra på mig mer än vad jag gjorde förut.

Jag är grym!! ha ha ha

Eftersom det då var dropp in fika så fick jag panik handla middag efter skolan. Det blev grillad kyckling som vi köpte på ICA, Lindome. De hade en ny marinad, Rosmarin och vitlök, helt okej. Vincent sa ingenting mer än att det är sååå gott med grillad kyckling. Jag hade pommes gjord på kålrot kvar sedan sist så jag värmde på lite så blev det super gott. Vincent fick givetvis sina pommes gjorda på potatis, han tycker inte om mina. Om han törs smaka så tror jag att han skulle gilla de också men men det kanske kommer när han blir äldre.

 

Ha en underbar kväll,
kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.