Bananplättar – perfekt innan träning eller mellis

Hej,
idag testade jag att göra bananplättar till mig och Anders till middag. Vincent fick vanliga plättar, ingen idé att testa något nytt på han just nu. Han är mer kräsen än tidigare…..

Jag tyckte att de var jätte goda, perfekt att slänga i sig innan träningen eller som mellanmål kan jag tycka. Vore kanon om Vincent tyckte om de, perfekt att ha med sig när man ex ska åka skridskor i skolan som de gjorde idag. Men vi får väl se ifall han vågar testa i framtiden.

Bananplättar
2 portioner

2 ägg
1 banan – jag hade en övermogen
1 msk kokosmjöl
vaniljpulver

 
Mixa ihop med en stavmixer. 
stek i smör, servera med bär och grädde.
MUMS!

 

Jag har norpat receptet från Åse, 56kilo.se

 

 
 
 

Nu på kvällen var jag på gymmet och körde mitt cxworks pass, det passet är grymt bra. Jag märker redan resultat kring midja, mage och höft. Mina jeans är väldigt vida i midjan nu…. hihi
Sen var ju tanken att jag skulle testa på ett nytt pass, Grit plyo, men jag fick ingen plats. Hade från början reservplats 19 och fram till 2h innan passet började hade jag reserv 4. Men icke….. ja ja får testa det näst nästa vecka då vi  är tillbaka från sjukhusvistelsen.

Så jag körde stenhårt pass med armar – biceps, triceps, axlar och bröst. Fick mig ett skrattanfall på gymmet när jag stod där med mina vikter. Det var ett killgäng bredvid mig som stod och tränade armar, bröst och axlar. De var hur stora som helst i överkroppen men hade världens minsta ben…. så helt fel ut. Undra om de tänker på att det ser kul ut eller om de inte bryr sig?!? Eller det som är viktigast är att ha snygga bröstmuskler!!!

Jag avslutade i alla fall med lite löpning, 5 km på 32 minuter. Hade ett super bra tid men när jag kom till 4 km dog jag bara av. Hade ett väldigt högt tempo från början men tyvärr orkade jag inte riktigt hela vägen. Men skam den som ger sig, bara att ge järnet nästa gång.

Nu till helgen hade jag tänkt att vi skulle åka bort till Skatås och springa 8 km där med Vincent på cykel. Får se vad maken säger och om vädret tillåter det. Håller tummar och tår på SOL!

Trevlig kväll
kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.