Omnia Ugn

Omnia ugn för dina äventyr

I samarbete med Omnia Sweden
När vi är ute på äventyr i vår husbil så har vi alltid med oss vår Omnia ugn. Vi har nämligen ingen ugn i husbilen och vad passar inte bättre än att ha med sig en portabel ugn som du enkelt ställer på din gasol spis eller grill.

Omnia ugnen är en portabel ugn för den aktiva familjen står det på deras hemsida och jag gillar den verkligen. Den är perfekt att ha med sig på sina äventyr oavsett om det är vandring- eller husbils äventyr. Omnia har en konstruktion med tre delar som tillsammans ger över- och undervärme. Man använder alltid de tre delarna tillsammans. Omnia ugnen har ett hål i mitten, hållet i underredet och omniaformen gör att spisvärmen går upp genom ugnen, träffar locket och ger övervärme. Det är denna skålformen som ger varmluft från värmekällan längs Omnia ugnen undersida och ger undervärme.

Omnia Ugn

När vi var till Tjörn så invigde vi vår Omnia Ugn och blev väldigt överraskade över hur bra den var. Allt du gör i din vanliga ugn hemma kan du göra i en Omnia Ugn. Nu gjorde vi ugnsrostade grönsaker när vi fricampade på Tjörn. Grovhackade alla grönsaker, lite olivolja över, kryddade med salt och timjan. Det tog inte mer än 20 minuter så var allt klart. Anders provade även på morgonen att grädda en Croissant och den blev perfekt.

Omnia Ugn
Ugnsrostade grönsaker

Nu har vi ställt av vår husbil men jag ser verkligen framemot våren då vi börjar rulla på våra äventyr igen och allt gott jag ska tillaga i Omnia Ugnen. Vincent har beställt inbakad pizza då han såg ett recept på nätet när han googlade Omnia Ugn. Hahahah ja, vi får testa allt helt enkelt. Jag tänker att jag ska prova att göra allt jag gör hemma även i husbilen när vi är iväg på äventyr både här hemma i Sverige som i Europa.

Jag kommer givetvis att dela med mig utav de recept jag provar, tänkte skapa en recept sida som jag gjort när det gäller Crock-Pot. Det blir enklare för er läsare att fånga upp de recept som är specifika för Omnia ugnen. Jag hoppas att jag har några läsare som älskar äventyr precis som jag.

Omnia Ugn
Omnia Ugn
Rekommenderar att man väljer till en termometer så att du ser temperaturen
Omnia Ugn
En snygg och enkel väska där allt får plats
Pernilla Lantz signatur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.