Nytt avsnitt av Ketopodden ligger ute nu!

Nu ligger ett nytt avsnitt ute av Ketopodden, avsnitt 29 – 1 årsjubileum. Så himla roligt jag och Matilda har haft det under våra samtal och jag hoppas att det blir lika många om inte fler år tillsammans i Ketopodden.

Tänk att 1 år redan har passerat, från att jag fick frågan tills vi idag sitter här. Så himla coolt! Vi har hunnit gjort 29 avsnitt tillsammans, tror nog att vi båda och våra lyssnare ser framemot nya avsnitt varannan vecka. Jag och Matilda har så himla roligt tillsammans när vi sätter oss ner och snackar om allt från kost till våra liv.

Vi delar med oss av allt till varandra och till er lyssnare. Hoppas att det lyser igenom när ni lyssnar på oss. Jag har kul om inte annat och jag har lärt mig massor under resans gång. När man lyssnar på våra avsnitt upptäcker man olika ticks man har. Hahah något som jag sa väldigt mycket i början var precis. Jag tänker mycket mer på hur jag säger det och när jag säger det. Vilka ord jag använder osv.

Nyttigt helt enkelt 🙂

Lyssna gärna på vårt jubileumsavsnitt, klicka här så hamnar du direkt hos Podbean och vårt avsnitt.

Följ oss via Instagram – Ketopodden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.