Ny MTB, stigcykling och grillat!

Som jag skrev sist så hann min nya MTB bli levererad innan alla gick på påskledighet. Super kul! så man kan säga att jag har cyklat stigcykling hela helgen. Men jag hann även med att träffa vänner, grilla och fix i trädgården!

Hur blev din påskhelg? Min blev helt toppen med tanke på att min Merida One Twenty hann bli levererad innan påskhelgen började. Så man kan säga att jag har ätit, sovit och bott MTB…. hahah

Måste säga att jag är supernöjd med min nya MTB. Hen och jag ska nog bli bästa kompisar! Vi ska bara lära känna varandra 🙂

Ikväll ska jag och familjen vara med på onsdagsträningen vid Rigortorpet. De har träning varje onsdag året igenom, för vuxna och nu finns det inga ursäkter för mig längre. Bara att pallra sig dit, helt enkelt 🙂

Annars blev min påskhelg helt underbar, toppen väder och vi hann med massor. Jag har krattat och fixat i trädgården. Börjat att ta bort ett jordgubbsland. Jag har nämligen för 10 år sedan gömt en massa tegel, gjort en låda kring allt och fyllt på med jord. Min jordgubbslåda.

Nu ska den bort eftersom vi behöver byta panel på gavel på vårt garage. Den står nämligen för nära… hmm. Japp bara att göra, så nu kommer jag gömma teglet under en framtida altan som vi kommer att bygga vid vårt förråd. Orkar inte köra iväg det helt enkelt. Gömma känns bättre 😉

Ska även börja planera vad jag ska odla till sommaren. Mina odlingslådor är redo, fyllt på med jord i helgen. Så nu är det bara att bestämma sig och köpa frön eller plantor.

Här kommer lite bilder från påskhelgen!
Lite blommor på vår söder altan
Mina odlingslådor är redo för sommaren!
Gamla jordgubbslådan som jag gömt tegel i mm.
Lägger lite tegel där borta istället, där vi ska bygga en altan.
Grillat med vänner!
Vid Rigortorpet
Date med en tjejkompis och givetvis stigcykling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.