Målsättning

Ny målsättning för 2023

2023 ska bli ett spännande år för mig, jag har gjort en ny målsättning för mig själv och min business. Jag är verkligen taggad, vill nästan skrika ut allt till er men behåller det för mig själv och hoppas att ni ser utveckligen framöver. Har du gjort upp en plan för dig själv för 2023?

För ett tag sedan var jag och Matilda, min poddkollega och vän, iväg till Örebro och hade en övernattning. Vi bokade in på Bäcks Gård, ett supermysig Bed and Breakfast precis vid svartån i Vintrosa. 3 rum med två bäddar i varje rum och ett rum med 4 bäddar. Hur mysigt som helst, med stora grönområden runt omkring och svartån porlar härligt i kanten på tomten. Verkligen magiskt och om inte annat otroligt inspirerande.

Vi hade bokat in oss på Bäcks Gård för att jobba med våra sociala medier. Vår plan var att sätta en plan/målsättning för oss framåt, hur vi ska jobba med våra sociala medier, hur ofta ett inlägg ska komma upp och till vem skriver vi. Många svåra frågor tycker jag som inte riktigt tänkt i de banorna tidigare.

Bräcks Gård Vintrosa
Bräcks Gård i Vintrosa, så otroligt vackert!

Det som jag har märkt genom åren är att det är svårare att synas, att få ett genomslag. Idag är vi så många som försöker sprida våra budskap via sociala medier. Vi har algoritmer som jobbar mot oss känns det som och här är du som läsare viktig. Genom att gilla och kommentera mina bilder och inlägg både här via bloggen och Instagram hjälper ni mig att få en större spridning. För gillar ni det jag gör så är detta guld värt för mig om ni hjälper mig med detta. Jag är er evigt tacksamma!

Min nya målsättning för 2023 är givetvis att växa både här på bloggen men även via Instagram. Min tanke är att försöka knyta samman bloggen och Instagram mer. Jag vill fortsätta att ge er härliga och bra recept men även försöka lyfta fram det jag verkligen brinner för och det är träningsglädjen både i styrketräningen och MTB.

Och då blir jag tvungen att tänka mer business när det gäller mina sociala medier. Jag behöver sätta upp en ny plan och göra det mer strukturerat för 2023. Jag behöver ha en tydlig process för mig själv hur jag ska göra detta och när jag ska göra detta. Ni minns väl alla mina inlägg om målsättning och hur man når sina mål. Det är precis samma tillvägagångssätt.

Så min plan eller målsättning för 2023 är att utveckla min business och jag har precis satt en plan för hur jag ska göra för att nå mina nya mål. Det är så himla spännande och jag vill bara skrika det rätt ut men det ska jag inte. Jag behåller det för mig själv och jag håller mig till min plan. Jag har gjort ett tydligt mål och skrivit ner delmål som jag stämmer av varje kvartal. Otroligt inspirerande för mig själv måste jag erkänna, jag känner att jag är redo! Ny business är på G.

Har du gjort upp en plan för 2023? dela gärna med dig till oss andra om du vill.

Bräcks Gård Vintrosa
Jag blir fångad av Matilda när jag tar en vacker bild på solnedgången.
Pernilla Lantz signatur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.