Nu när hösten närmar sig

Visst känns det som om hösten närmar sig, kallt på morgonen och kvällarna börjar också bli kalla.

Men vet ni vad som är bra med hösten? jo att man får plocka fram alla goda grytor man kan göra i sin Crock-Pot. Långkok, mustiga grytor och härliga soppor.

Som ni kanske vet har jag en massa Crock-Pot recept, både för deras Crock-Pot som tryckkokas och den vanliga. Båda är helt perfekta, love it! Allt sköter sig själv och blir supergott.

För någon dag sedan vaknade ett gammalt recept upp till liv igen då en kvinna delade ett Crock-Pot recept i en facebook grupp. Tack för det! Men det bästa med det var att jag blev påmind om ett recept som jag hade glömt bort. Så nu ska jag gå igenom mina gamla recept, finns säkert skatter man har glömt bort.

Du hittar alla mina Crock-Pot recept som jag har gjort samlade på en sida, vilket är uppskattat. Blir enklare för er att hitta recepten. Så nu till hösten ska jag försöka utveckla recepten, hitta nya som vi alla kan ta del utav.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.