15 årig Bröllopsdag!

I onsdags hade jag och Anders, 15 årig bröllopsdag och gissa hur vi firade det?

På bästa sätt helt enkelt, hela familjen var med på onsdagsträning (MTB) på Rigortorpet i Anneberg som ligger strax nedanför Lindome. Hahaha ja, jag vet vi är konstiga, men cykla MTB i skog är så himla roligt.

och eftersom det var säsongsstart på Torpet så ville vi vara med. Temat för träningen var teknik och det behöver jag verkligen öva på. Tror vi var ett trettiotal på plats dagen till ära. Vi delade in oss i 3 olika grupper, långsam/nybörjare, lite snabbare/medel och snabb.

Givetvis var det olika svårighetsgrader på övningarna, lite så att det skulle passa alla. Vi övade på att cykla sakta, plocka upp saker och ta oss över/nedför hinder och att cykla på spång. Cykla på spång är svårt tycker jag. Man tittar oftast för nära sitt framhjul och inte långt bort som man ska.

Just på onsdagar är det vuxenträning på Rigortorpet fram till snön kommer typ. När det blir mörkt, ja då har man pannlampa. Bor du här kring Kungsbacka, Lindome eller Mölndal så häng gärna med på dessa träningsdagar, du hittar mer information på deras facebooksida och vilket tema det är för dagen. Så kanske vi ses där!

Om jag ska återgå till vår bröllopsdag så brukar vi kanske inte fira den så himla mycket mer än att jag får lite blommor. Bilden som du ser här ovanför är från den plats som vi gifte oss vid, dvs en utkiksplats vid Falu Koppargruva i Falun. Man har utsikt över hela Falun kan man nästan säga, otroligt vackert!

Anders, min man är född och uppväxt i Falun, äkta dalmas helt enkelt och jag själv har bott där i x-antal år tills vi tillsammans flyttade till Göteborg. Våra mammor bor kvar där och släkt så det blir minst en tripp till Falun per år. Själv är jag född och uppväxt i Uppsala så där har jag några utav mina rötter 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.