Sommarfest med Vincent klass

Hej
Vilken succé sommarfesten blev! Alla barn helt lyriska, tårtbuffé, kan det bli bättre?
Klart man ska ha tårtbuffé när man går ut första klass!!
Det tyckte i alla fall jag och Ulrika som är klassmammor.

 

Hur gjorde vi då detta, stod och bakade hela helgen, NEJ!!

Varje familj tog med sig en tårta var. Det var allt från köpta tårtor till hembakade tårtor. Mums tycke alla barn, vilket lycka! Tror vi hade 15 st tårtor och nästan alla tog slut. Själv gjorde jag min melontårta och fick tummen upp!

Vincent klassfröknar hade gjort tipspromenad på det som barnen hade lärt sig under terminen så när alla kom delade vi upp de två och två. Det var rätt luriga frågor som inte jag ens kunde….. måste jag gå om klass 1 då eller?!?!

Nu sover Vincent ifall fall, helt slut efter denna dag.

Drottning Silvias Barnsjukhus – Östra
Idag har vi varit på återbesök efter att vi sänkte dosen kortison. Alla värden fortfarande bra och blir bättre. Så nu ska Vincent fall upp på teammötet på onsdag för att diskutera framtida medicinering. Man kommer att titta på alla biopsi prover som vi gjort, man kommer att jämföra alla bilder och diskutera hur man går vidare osv, när nästa biopsi ska se osv. Det man vet idag är att vi ska göra ett test på njurarna för att se hur mycket de renar så som de ska. Man vill se hur njurarna funkar. Skulle ta en hel förmiddag att göra detta test. När detta kommer att ske vet jag inte idag men vi kommer att få en tid.

Han känner även av allergi, gräs nu så Sverker fick lära sig om hur det ska medicineras med tanke på att alla receptfria mediciner säger får ej användas vid nedsatt njurfunktion…. hmm. Så nu har vi fått recept på de rätta medicinerna som han kan äta/ta. Så himla skönt att ha en så bra överläkare.

På måndag får vi svar på hur de går vidare med hans medicinering. Även svaren på provet gällande allergin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.