Nu är hösten här!

Det känns verkligen som om hösten är här nu. Idag fredag och regnet vräker ner utanför mitt fönster.

Igår putsade jag mina fönster, på insidan, min plan var att även ta utsidan men jag hann det inte. Idag regnar det så det lär ju inte bli gjort idag helt enkelt. Jag testade Ekotipset fönsterputs, jag har använt det tidigare, fast då har jag haft det i köket och badrummet. Funkar klockrent tycker jag.

Så igår var det dags att testa fönsterputsen på fönstren. Inte en rand eller nåt annat som man annars får när man putsar fönstren. Dom blev super rena och alla flugmärken försvann superlätt. Tips till er!

Fönsterputs

  • 1 dl ättika, 24%
  • 4 dl vatten
  • 5 droppar diskmedel, Yes använde jag.

Bland allt i en sprayflaska, du använder en mikroduk för fönster som du tvättar fönstret med och sedan tar du en duk för att torka torrt och ta bort eventuella droppar. På detta sättet blir det totalt rent!

Jag använder denna fönsterputs till badrummet, köket – ja typ överallt och det funkar klockrent!

Eftersom det är fredag idag så ska jag och Vincent iväg och köra ett träningspass på gymmet i eftermiddag. Tänkte att vi kör ett överkropps pass tillsammans och om vi känner för det så tar vi även ett pass på lördag. Vädret såg inte så lovande ut. Regn!

Höststädning

Funderar på att påbörja städningen i trädgården. Klippa ner min lavendel, rensa bort gamla halvdöda växter. Jag har redan slängt sommarblommorna i mina krukor som jag hade på vår altan. Kanske ska plantera något höstig där istället. Ser så tråkigt ut nu nämligen.

Anders är fortfarande i Schweiz, han kör en enduro tävling där för 4:e året i rad, så jag och Vincent är ju ensamma. Det går ingen nöd på oss här hemma. Vi skrotar runt som vanligt. Tänkte att Vincent skulle få äran att städa sitt rum. Hahaha – vilket han tycker är tråkigt, men måste göras och på så sätt lär han sig inför vuxenlivet!

Hemmagjord kebab

Nu till helgen vill Vincent att vi ska göra hemmagjord kebab….. Jaha, var min spontana reaktion. Hur gör man det? Tur att man kan googla och hitta recept. Ja det tog sin lilla tid enl receptet. Den ska vara i ugnen i 3h och helst gotta till sig i kylen över natten. Hmm på söndag kan vi nog äta Kebab då… Vincent är med på tåget, han och jag ska göra hemmagjord kebab. Om det blir bra så delar jag givetvis med mig av receptet. Ska bli spännande att testa.

Ha en underbar helg och följ mig gärna på Instagram, där jag uppdaterar dagligen bilder på vår vardag, träning och mat. Pelantz heter jag där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.