No Bond Beauty

No Bond Beauty – naturlig hudvårdsserie

I samarbete med No Bond Beauty

Det är lite drygt ett år sedan jag började använda No Bond Beauty hudvårdsserie. Det började faktiskt med att jag inte kunde använda min vanliga deo. Det kliade och jag blev plötsligt alldeles röd i armhålan. Då använder jag inte en ”vanlig” deo utan en deo utan alkohol, aluminium och starka dofter som hade fungerat i många år. Så kom jag att tänka på No Bond Beauty, efter att jag och Matilda fått produkter till vår träningshelg som vi hade hösten 2022. Så jag beställde en deo, liten burk Tallow Balm för mina läppar och Head to Toe för kroppen.

Sandra och Jannica är grundarna av No Bond Beauty och jag träffade Sandra första gången på ett LCHF event i Säffle där hon då pratade om Carnivore. Hon precis som jag tror på att skönhet kommer inifrån med näringstät kost och som ett komplement, ett extra boost genom att ge huden optimal näring genom huden.

Deras hudvårdsserie har basen av nöttalg, en vitaminrik fettkälla nästan identisk med vår hud. Talg absorberas fort och upplevs kunna läka sprucken och skadad hud effektivt. Den bidrar till att återställa hudens egna talgproduktion. Jag märker en stor skillnad sedan jag började med deras hudvårdsserie både på min hud och naglar.

De vill bidra till en giftfri hudvård utan massa metaller och kemiska tillsatser och de har hittat en fungerande kombination av potatismjöl och bikarbonat som deras Deo innehåller och som jag har testat och är väldigt nöjd. Jag applicerar en liten klick i min torra armhåla och smörjer in, väntar ett tag innan jag sätter på mig en tröja. Redo för en ny dag!

Prova-på kit

Just nu har de små julpaket med provburkar för dig som vill testa, som till exempel stora prov-kitet. Perfekt till dig som inte vill köpa stora burkar från början men ändå nyfiken på att testa deras produkter. Jag bara älskar deras Tallow Face balm, så himla härlig att smörja in ansiktet med. Jag har en bland hy och denna passar alldeles perfekt. För kroppen har jag Head to Toe och man blir varm och skön i huden. Jag är inte alls lika torr om benen som jag tidigare varit. Jag har den nya doften Rose, som doftar helt ljuvligt.

Nu kan du som läsare och följare till mig även testa deras produkter och få en rabatt som ger dig 15% vid en beställning.

Rabattkod: Lantz15 – hitta dina favoriter här.

Jag gillar verkligen deras produkter och tycker det är superkul att jag även kan erbjuda dig detta nu. Så surfa in och hitta dina nya favoriter!

Pernilla Lantz signatur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.