Mys Söndag!

Idag har det hittills regnat hela dagen och jag tror att det även kommer att fortsätta…. fy va tråkigt!

Igår hade vi middags gäster, vi åt Pulled Pork, det blev klart godkänt. Men det blev super sent så idag har vi tagit sovmorgon. Jag vaknade till kl 09, gick upp och tände lite ljus. Nu när det börjar närma sig höst så är det så härligt att man kan börja plocka fram alla ljus. Så jag började dagen med en kopp kaffe och läste tidningen i lugn och ro tills resten av familjen vaknade.

Det som är positivt med att det regnar är att man hinner med annat. Så idag har jag gjort om i hallen, flyttat skolådorna och köpt en nya krokar till Vincent som han kan hänga upp sina ytterkläder. Skolådorna har vi vantar, mössor och halsdukar – super smidigt. Ikea där kan man hitta smarta lösningar till det mesta.

Hallen
Skolådorna, de svarta det är där vi har alla vantar och mössor till Vincent.
Vincent nya krokar där han kan hänga av sig.

Sen har även Anders hunnit lagat våra stolar som vi hämtade hem från min farmor och farfars gård. Vi fick 6 st stolar, en kökssoffa och ett klaffbord. Nu är alla stolarna lagade, ny träplugg.

Nu blir det mys i soffan fram till kl 19:00 så jag ska iväg och  träna. Jag har anmält mig till en Get Fit camp, det är träning 3 dagar i veckan 1 h åt gången. Man är utomhus och använder enbart sin egna vikt i olika övningar. Jag har redan kört en vecka och kan säga att första veckan var inte att leka med…. träningsvärk!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.