MTB Tur med 13 tjejer!

I måndags var det tjejcykling – MTB Tur med 13 tjejer som alla älskar att cykla stig. Så himla roligt och givetvis alla olika åldrar och erfarenheter.

Det var i måndags klockan fem som vi alla samlades på en parkering vid Årekärr, Billdal. Tanken var att vi skulle lära känna lite nya tjejer som vår söder om Göteborg och cykla MTB i Sandsjöbacka. Det var ett himla gott gäng som samlades med olika erfarenheter men målet var att mys cykla och bara hänga tillsammans.

På bilderna längre ner kommer ni se triss i brudar (Ellinor, jag och Helena) med Ghogh tröjor 🙂 Det är ett nytt klädmärke för MTB kläder. Jag köpte mina tröjor via tjejlägret jag var på och via deras hemsida.

Bitvis var det tekniskt svårt, mycket rötter och stökig terräng men ändå kul. Framför allt kul med nya stigar att lära känna. Vissa partier behöver man öva på att köra för att få till bättre teknik tror jag. Vid några tillfällen valde jag fel spårval, fick gå av cykeln och gå ner istället.

Längst upp på vår tur så var det en massa stenhällar vilket jag egentligen inte tycker om att cykla på men bara att lära sig. Vid en nedfart valde jag givetvis fel spårval och trillade över styret så att jag slog i mitt bröst. Handleder tog smällen i stenhällen och magen gick in i styret. Japp det känns så här några dagar senare.

MTB turen blev totalt ca 11 km som vi cyklade på två timmar. En perfekt tur på en vardag tycker jag. Under turen hade jag med mig två ketobollar som energi tillskott. En ketoboll tog jag under turen medan den sista tog jag i bilen hem. Det blev en sen middag, väl hemma skulle min bil lastas av och tvätta cykel.

Här kommer lite bilder från vår MTB tur

Triss i Ghogh tröjor 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.