MTB Läger för Tjejer!

Nu på lördag ska jag på MTB läger för tjejer på Rigortorpet i Anneberg. Jag är så sjukt taggade, ska bli superroligt att träffa likasinnade.

Det är ett tjejläger både för nybörjare som erfarna. Så under två dagar kommer jag och de andra tjejerna bli drillade i teknik, lära oss lite hur man skruvar med sin cykel och givetvis cykla på härliga leder kring Rigortorpet.

Ja, det kommer att bli underbart!

Vädret ser ut att bli helt okej, sol och härligt väder på lördagen men det finns risk för regn på söndag. Så det gäller att packa bilen med många uppsättningar kläder. Givetvis tar jag med min Dirtsute på söndag då det ska regna kraftigt som det står på SMHI appen.

Ska försöka uppdatera så mycket som möjligt via Instagram – Pelantz, så håll koll på mina Stories. Om inte annat kommer det ett inlägg om Tjejlägret nästa vecka.

Ha en underbar helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.