MTB helg i Lindvallen!

Alltså vilken MTB helg jag har haft i Lindvallen. Vi var tre tjejer som drog upp en torsdag och stannade till söndag. Cykling för hela slanten!

Från att jag fick frågan från en utav tjejerna så hade jag bestämt mig. Klart jag ska med! Så himla kul att åka iväg ett gäng tjejer, cykla och bara ha det mysigt. Eftersom min bil var nyservad och att jag har ett cykelställ för tre cyklar, blev det jag som körde upp.

Det var Ingela som hade hyrt en stuga (i Gula byn) för att hon och en annan kompis skulle köra AIM Challenge i Lindvallen. På grund av Covid-19 blev det inställt och kompisen fick jobba. Hon ställde frågan ifall någon annan ville hänga på. Klart jag vill var min tanke direkt.

Rörbäcksnäs

Vår första tur blev i Rörbäcksnäs. Ett superfin område, med bra parkering och bra cykling. Det finns allt från lätta leder till lite svårare. Vi valde att cykla på både Kalugapasset och Vallsjörundan, blev ca 16 km och avslutade med en ny led som heter Storstein på ca 3 km. Helt perfekt tur efter en dag i bilen. Träffade även en massa bekanta från Rigortorpet där, vilket var kul och lite otippat. Kommer lite bilder från Rörbäcksnäs här nedanför.

Hemfjällstugan, Lindvallen

Sedan på fredagen så valde vi att cykla längst uppe på Lindvallen, förbi Stensjön och bort mot Hemfjäll stugan. En lättare MTB tur som är till största delen på spänger. Den dagen vi cyklade, blåste det som bara den så det kändes som om vi cyklade liggandes åt sidan. Helt sjukt men otroligt vackert. Jag blir helt tagen utav hur vackert ändå vårt avlånga land är. Vi har så himla fin natur och härliga berg, även om de inte är lika höga som i alperna. Sjukt vackert om inte annat. Kommer lite bilder från vår tur här nedanför.

Downhill, Lindvallen

På lördagen körde vi Downhill för hela slanten. Så himla kul! Jag har verkligen fastnat för downhill. Det är utmanande och lite nervkittlande på samma gång. Jag kanske är lite endorfin sökare och det är kanske därför jag verkligen älskar att åka utför. Sjukt kul! Det var inte många leder som var öppna, men den vi alla gillande bäst var nog Rosa Leden och Herr Melin. Den tragglade vi som bara den. Upp och ner. Jag fick även en bra tid, genom strava, som tredje snabbaste tjejerna i år. Superkul och lite stolt! 🙂

Mer Tjej-cykling!

Om jag ska sammanfatta min helg så kan jag inget annat än säga att det är och var superkul. Det är otroligt nyttigt att åka iväg med ett gäng tjejer. Vi sporrar varandra och ger tips och trix. Hur kul som helst. Så nu till nästa år har vi tre börjat smida planer för nästa år. Aim Challenge ska vi köra, vi ska även köra en långweekend i Italien med ett gäng tjejer. Japp du hör, jag är helt med på noterna. Mer tjejcykling helt enkelt! hahaha

Här kommer lite bilder från vår helg tillsammans, med mycket skratt och gott att äta!

Rörbäcksnäs
Otroligt vackert, även om det är svårt att fånga på bild
Stark MTB tant!
Stensjön vid Lindvallen, på toppen
Ingela och Ellinor
Spängerna på toppen på Lindvallen
Hemfjäll Stugan
After Bike vid Gustav Bar & Grill
Grymt helg med grymma tjejer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.