Bjuden på LCHF Toscakaka

I måndags hade jag PT-pass hos Back to Basics PT, Emelie och hon bjöd mig på LCHF Toscakaka. Supergod!

Jag är ingen bakmänniska så jag blir alltid väldigt glad när andra gör det åt mig. Som i måndags när jag blev bjuden på LCHF Toscakaka utav Emelie. Så himla snällt och super gott. Jag fick med mig en stor bit hem så att Anders också kunde smaka. Eftersom Anders är allergisk mot mandel så blev det kokos på toppen och blåbär i. Mums!

Så efter lunch och dusch gjorde jag kaffe åt mig och Anders. Dukade upp på altan där vi tog en fika. Så himla mysigt. Tyvärr hade jag ingen grädde hemma men det funkade ändå. Supergod och saftig. Fick även tummen upp av Anders som annars inte gillar LCHF bakverk.

Du hittar receptet hos Emelie, via hennes blogg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.