Miss Li konsert

I helgen var jag på Miss Li konserten, Göteborgs Kulturhus uppe vid Götaplatsen. Wow vilket ös kan jag säga. Miss Li är grym!

Det var jag och min tjejkompis Linda som gick på Miss Li konserten. Linda hade köpt biljetterna åt oss. Vi satt på första parkett och precis vid scenen. Lite nackspärr men helt klart värt det 🙂

Det var en tjej som heter Myra Grönberg som öppnade innan Miss Li gick ut på scen. Myra hade jag aldrig tidigare hört mig veterligen men hon var väldigt duktig på att sjunga.

Miss Li är som vanligt grym. Hon ger verkligen allt från första början. Hon sjöng både kända låtar från Så Mycket Bättre och hennes nysläppta singel. Både jag och Linda är supernöjda med Miss Li konserten och efteråt gick vi och tog ett glas vin på Radisson Blu innan vi tog pendeltåget mot Lindome. igen.

Det var svårt att ta bra bilder, från där vi satt. Alla bilder har ett rött sken typ. Här nedanför kommer några utav de bilderna som blev bäst!

Här kommer några bilder från Miss Li konserten,
Myra Grönberg – öppnade inför Miss Li
Miss Li vid pianot

2 kommentarer

  • Nisse Hult

    Liten sidokommentar kommer här.
    All heder till dig Pernilla som inte håller på med samma ”fjantande” som vissa andra (kvinnliga) bloggare dvs censurera kommentarer som kan ”störa” ev. kundflöde till ”nystartkurser/cirkelstarter” mm i bästa VV anda. Bara ”politiskt” rätta hejarop godkänns.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.