Nu ni, wow, säger jag bara. Såå himla goda, en LCHF-Semla. Jag tog mitt recept, Lussebullar, bytte ut saffran till kardemumma och vaniljpulver. Magiskt gott, ni måste bara göra dessa!
Igår gjorde jag en sats Lussebullar, fast istället för saffran bytte jag ut det mot kardemumma och vaniljpulver. Visste inte riktigt hur mycket men jag tänkte att jag prövar mig fram. Bjöd över våra vänner, familjen Cedergren som fick agera försökskaniner.
De var snabba med att tacka ja till fika hemma hos oss med semlor. Givetvis gluten- och sockerfria!
Vi alla tyckte att de blev väldigt goda och lagom stora eftersom jag hade gjort de i kakformar. Välj Muffinsformar, de är styvare omkring om jag jämför med de jag valde denna gång. Dessa kakformar flöt ut och håll inte upp kanterna. TIPS!
Jag känner mig redo för Semmeldagen som är den 16 februari, frysen är fylld med massa härliga LCHF-Semlor.