Min sista semestervecka

Idag går jag in i min sista semestervecka. Känns lite tråkigt men ändå skönt att få lite fasta rutiner igen. Jag känner mig utvilad och harmonisk.

Min semester har varit skön och avkopplande. Jag har gjort det jag vill göra. Cykla MTB, slappat och fixat i trädgården. Tränat på gymmet på morgonen för att sedan kunna vara ute och fixa. Lyssnat på ljudbok eller bara suttit med en kopp kaffe och lyssnat på fåglarna. Såå himla skönt!

Nu till veckan blir det att fixa mer med vårt hus. Vi har beställt en byggställning till våra kortsidor. Vi har nämligen panel kvar att byta uppe på vindsidan. Fick även 4 ton grus idag som vi ska kratta ut på vår baksida av garaget. Vi har städat upp där och grannen bygger staket mellan oss. Så då passade jag på att be grannen att kara av vår gräsmatta, medan de hade en grävskopa hemma. Kommer bli super snyggt.

Vi har även hunnit bli klar med Vincent altan och byggt hans hörnsoffa med EUR-pallar. Blev super snyggt, eller hur? se bilden här nedanför.

Att äga ett hus är ett ständigt projekt. Det finns alltid något som behövs fixas eller justeras 🙂 man kan säga att det är ett rullande projekt att slänga in pengar i…. hahah

Men det är roligt också, speciellt när grannar och andra som går förbi stanna upp och pratar med en och ger en beröm för att huset och trädgården blivit så fin. Superkul!

Nepp, nu ska jag gå ut och flytta lite grus så att vi blir klara någongång. Ha en underbar dag och vecka!

Vincent nya altan och hörsoffa av EUR-pall
En stor skål med röda vinbär

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.