Fredag och fint väder i helgen

Jag känner mig nästan dagvill, är det torsdag eller fredag… Så himla skönt att bara vara. Men idag är det fredag och det kommer bli fint väder i helgen om man får tro på SMHI.

Idag har jag ingen plan i huvudtaget. Det jag vet är att jag inte ska träna idag. Har gjort det varje dag sedan i söndags, så nu ska kroppen få vila lite. Men den plan jag har är att eventuellt plocka våra röda vinbär. Grenarna ser ut att gå av pga att det är så himla mycket röda vinbär.

Det är Anders som en gång i tiden planterade röda vinbär och krusbär eftersom det är han som äter de. Jag har gjort vid några tillfällen röda vinbär sylt typ, en LCHF style med chiafrön. Har tyvärr inte receptet på bloggen upptäckte jag nu när jag ändå tänkte göra det.

I morgon lördag ska vi ner till Vallåsen vid Laholm och cykla lite MTB, downhill så som i Järvsö. Det är ett bra substitut för oss, eftersom det är så långt till Järvsö eller någon annan Bike Park.

Hur går det för dig och kosten nu i sommar?

Jag har nu tajta upp min kost igen, dragit ner på skåp ätandet, mindre alkohol och lagoma portioner. Känner att min kropp är med mig nu. Sötsuget har minskat och det känns som om man är i fas igen. Så som det var för 14 dagar sedan.

Första skörden av röda vinbär, vitlök, mangold, sallad, grönkål och lite basilika
Här finns det att plocka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.