Äntligen Fredag

Hej, ibland går veckan väldigt fort, man hinner knappt med sig själv. Speciellt nu när Anders är iväg i Spanien med grabbarna. Man ska hinna med att handla, följa upp sonens läxa, laga mat, städa, tvätta och handla present och det som jag längtar allra mest efter TRÄNING. Men denna vecka har det blivit lite utav just träning. Hann med att träna i måndags men sen har det inte blivit av, känner lite smått panik men idag ska jag ut och springa igen. Jag lovar!!

Vincent ska nämligen på 10 års kalas, Disco, så då tänkte jag passa på att köra ett löppass. Tänkte köra lite intervall mellan lyktstolpar och sen mata på, kanske orkar 10 km men jag lovar inget. Men sen under helgen blir det garanterat några gympass. Såg tyvärr att mitt älskade Cross-gym var fullbokat på söndag. Håller tummar o tår att det är någon som avbokar.

Nu när Anders har varit borta har jag lagat lite dåligt med mat, ätit en massa rester eller enklare sallader som ser i så där ut. Men nu till helgen ska jag laga lite mat i Crock-Pot:en. Vi drar nämligen till Branäs om en vecka. Kan vara gott att ha lite mat som är klart, redo att värma på. Ska bli skönt att komma iväg några dagar, åka slalom och bara ta det lugnt.

Önskar er alla en underbar helg, kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.