Äntligen sommarlov för sonen!

Som sonen har kämpat under året men nu äntligen är det sommarlov. Sol, värme och bad för hela slanten. Skönt!

Idag var det skolavslutning för Vincent (sonen), som han har längtat. Det var en annorlunda skolavslutning. Ingen samling mer än de i klassen. Fika och snack i klassrummet innan lärarna önskade alla trevlig sommar.

Traditionsenligt kort tog jag på morgonen innan han drog iväg till skolan. Det slog mig att han har blivit så himla stor. Vuxen nästan. Kan inte fatta att han snart ska fylla 14 år. Galet!

Och om han blir 14 år i augusti, vad fyller jag då!!!! Hmm 44 år och det gör jag på torsdag 😮

Ja, man blir inte äldre än vad man gör sig eller hur?!

Något som Vincent tycker är roligt är att han snart har växt om mig. Jag är 174 cm lång och han är nog 170 cm eller nåt. Inte många cm kvar tills han har växt om mig. Jag gissar att det kommer att ske nu under sommaren.

Min lilla kille har blivit stor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.