Måndag och 14 dagar kvar till julafton!

Ja du, kan inget annat säga än att var sjukt snabbt tiden går just nu. Hinner knappt tänka på julafton förrän vi är där.

Nu i helgen gjorde jag ordning vår julskinka. Såå himla gott! men är rädd för att jag får göra om det helgen innan julafton för att denna kommer att vara slut då. Du hittar mitt recept här.

Vincent hade julavslutning på sin orkester nu i helgen, så vi var på julkonsert i lördags. Tre orkestrar som går ihop och blir en, de som spelar är från 9 år upp till 13 år. De är super duktiga! Vincent spelar saxofon som du kanske vet. Han har gjort det i ca 1,5 år och är riktigt duktig. En dag i veckan är det orkester spelning och en dag i veckan är det enbart spelning med saxofonfröken.

På lördagkväll var vi även över till våra vänner som bor på andra sidan Lindom på lite glöggmingel, Ulrika och Ki. Supertrevligt att träffas och framför allt träffa deras vänner. En överraskning var att jag träffade Jenny, en bloggkollega där, ibland är världen lite. Superkul att träffa henne igen och hennes familj.

I väntan på att konserten ska börja
Julkonsert med 3 orkestrar samlade
Avslutade lördagen med glöggmingel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.