Måndag igen och höstlov för Vincent!

Tänk att helgen gick så fort, måndag igen och höstlov för Vincent.

Nu i helgen har jag passat på att bara vara, så skönt att bara lufsat runt i mjukisbyxor. Blev bara några korta vändor till affären, handlat lite nya skor till Vincent. Tränat lite men eftersom jag känner av min axel har jag tagit det lite lugnt. Återhämtning för kropp och själ 😛

I eftermiddag kommer min mamma ner från Falun och kommer att vara här hos oss fram till helgen. Hon ska få lite kvalitetstid med Vincent, de ska gå på bio eller promenera runt på Liseberg eftersom han har höstlov och vi jobbar.

På tisdag har jag bokat in att vi ska gå på Göteborgs Opera, Ringaren i Notre Dame, jag och min mamma. Det är en musikal och det ska blir spännande att se, vad jag förstått så har den fått väldigt bra kritik. Man måste vara lite kulturell också eller hur?

När du läser det här så är jag på väg in på ett event hos Jimmy & Joan´s New York för frukost, ska bli spännande att smak deras Bullet Proof Coffee. Har bara hört talas om att den ska vara magiskt. Så titta in på Instagram och Stories – Jag heter Pelantz.

Ha en underbar vecka, jag har laddat bloggen med massa smarriga recept som kommer upp i veckan så håll koll!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.