Maken överraskade med god mat!

Vad har hänt idag då?

Ja jobb som vanligt, fast helt galet var det idag. Min kollega är iväg på semester, måndag och tisdag hade jag läget under kontroll men idag havererade det totalt. Telefon ringde, mobilen ringde samtidigt och sen en hel hög med mail. Drunknar!!!
Jag hoppas på en bättre dag imorgon.

Idag har Anders gjort maten så jag vet inte vad han har haft i. Jag vet att han har använt rester som fanns i kylskåpet. Mungbönspasta med kyckling, bacon och svamp. Allt detta la han i en super god gräddsås. Så enkelt och gott, mums MVG från min sida.

 

Bönpasta eller Mungbönspasta, den har jag köp hos LCHF-Butiken  Den är super god och räcker till 4 portioner. Hör för mig att den även finns i vissa hälsokostbutiker typ Life.

På lördag ska jag och Anna på en föreläsning med Andreas Eenfeldt  Kostdoktorn och Jonas Bergqvist det ska bli väldigt intressant. Jag har precis fått reda på att föreläsningen redan är slutsåld. Återkommer om hur det var.

Nu ska jag titta på Uppdrag Granskning, ses sen.
kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.