Luften gick ur mig!

Vet inte vad som hände med mig men det kändes som om luften gick ur mig nu efter Tjejvasan.

Vet inte riktigt vad som hände men jag känner mig otroligt trött och sliten i kroppen. Det har i och för sig varit väldigt mycket, både på jobbet och privat med resor och andra åtagande som kanske gjort mig sliten.

Mitt blodsocker ligger högt trots att jag äter rätt och sover bra. Vi får se ifall det går över, jag får helt enkelt ta det lite lugnt nu framöver med träningen och se hur kroppen reagerar.

Nu när sommaren närmar sig med stormsteg och min nästa utmaning, nämligen alla olika OCR-lopp som jag ska springa tillsammans med Lindome Gym & Hälsa. Först ut är Action Run i Borås, 5 km med ca 30 hinder, som går den 3 maj. Vi springer i ett Big Team, dvs alla vi startar samtidigt.

Så nu blir det att bygga mer muskler, framför allt i överkroppen så att jag orkar ta mig igenom alla hinder. Ska boka in mig hos min PT Emelie för att se ifall vi ska justera mitt träningsschema lite och de övningar jag gör idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.