Löparglädje

Vilken värme vi hade i Göteborg igår, så när solen hade gått ner blev det en löprunda och vilken löparglädje!

Igår när jag drog iväg på min löprunda, klockan hade nog hunnit passerat 21.00. Solen hade försvunnit ner bakom skogen. Anders hade precis hunnit hem efter sin MTB-tur så han fick lägga Vincent eller rättare sagt se till så att han går och lägger sig. Lite för varmt, lite för ljust tycker han så sova är inte intressant. Vilket jag kan förstå 🙂

Det som hände på min löprund igår var att jag helt plötsligt möter Christian Olsson, trestegshopparen. Jag visste att han bodde i Lindome men jag har aldrig mött honom trotts att vi har bott här nu i 8 år. Så igår kväll blev den första gången och då mötte jag honom ytterligare en gång innan han vek av mot Nya Fågelsten där han tydligen bor.

Givetvis sa han hej när vi mötes första gången eftersom alla som springer där brukar göra så, förstod inte att det var han förrän jag hade passerat honom. Tyvärr vågade jag inte fråga om en bild, tänkte att han nog inte ville ställa upp eftersom han var ute på sin träningsrunda precis som jag 😉

Löprundan blev 3,6 km på 24 minuter och jag avslutade med att göra 2 x 30 benböj, 2 x 10 armhävningar, 2 x 20 utfall och 40 situps. Höften kändes inte av mer än vid uppförsbacken så den gick jag. Men min styrka och ork börjar komma tillbaka, gäller dock att ta det lugnt i början så att jag inte stressar för snabbt.

Löparglädjen är tillbaka, vilket är helt underbart!

Smärtan är borta, vilket är helt underbart!

YAY!!

Men som ni förstår blir det inget GöteborgsVarvet för mig i år, men finns det någon som läser bloggen som vill springa så har jag en nummerlapp över, skicka ett meddelande!

Löparglädje
Christian Olsson i gult där framme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.