Blir inget GöteborgsVarv 2018 för mig!

Som jag skrev i onsdags så blir det inget GöteborgsVarv för mig i år. Sorgligt men sant!

Det är min höft som har spökat enda sedan jag sprang Göteborgs Marathon i höstas. Jag fick eller utvecklade CAM och hela vintern och våren har jag kört rehab och fokuserat på annat än löpning helt enkelt.

CAM

Men jag har kommit så pass långt i min träning att det inte längre gör ont, jag kan komma i och ur bilen utan att det gör svinont. Jag fixar att göra musslan utan problem vilket är en seger. Första gången jag gjorde den trodde jag att hoppet var ute för all löpning i framtiden men nu är jag tillbaka.

Vårruset

Testade att springa vårruset vilket jag fixade trots att jag gick vid några tillfällen, uppförsbackar osv. Förra veckan var jag ut och sprang min korta rund på 3-4 km vilket jag fixade, gick dock i uppförsbackarna. Men jag tog mig runt utan att få ont. Denna vecka sprang jag ytterligare en gång, helt underbar tur.

5 x 3,7 km – Stafettvarvet

Igår sprang jag Stafettvarvet med jobbet, 3,7 km vilket jag även tog mig runt utan större bekymmer. Visst jag kände av det när jag väl hade kommit i mål. Stretchade lite och så var smärtan/stelheten borta. Vi som sprang var grymt duktiga, vi kom faktiskt in på 250 placering. Tror att det var ca 1000 startande lag, kul! Vi kommer garanterat att vara med även nästa år.

Yuri, Petter, jag, Peter, Jonas och Håkan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.