Lightroomkurs hos Folkuniversitetet

Oj oj snacka om att jag var helt slut när jag kom hem igår efter Lightroomkurs jag går på via Folkuniversitetet. Men så intressant och kul.

Precis innan jul vann jag en tävling med Folkuniversitetet och vinsten var en kurs genom dom. Så idag började jag den kurs jag hade valt nämligen en kurs i Lightroom som är ett bildredigeringsprogram.

Vi är enbart 5 st som är med på kursen så det blir väldigt hands on med läraren Bengt. Fick massa bra tips om hur man enkelt lägger in taggar på bilderna direkt vid import, hur jag märker upp bilderna med mitt namn, bloggadress osv. Såå himla bra!

Tänk att det kan vara så kul att lära sig något nytt. Längtar redan till nästa kurstillfälle som är nästa tisdag klockan 18 -21. 🙂

Lite mör i huvudet är jag allt, eftersom jag inte hann hem innan kursen och givetvis missade jag att ta med något så blev det inte middag förrän jag kom hem vid 21.30 – en skål med lite yoghurt och granola.

Vad använder du för bildredigeringsprogram?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.