LCHF-Event i Säffle

Hej,
Hoppas midsommar varit bra, själv hade vi det underbart uppe i Falun. Solen sken och det var perfekt väder, som en midsommar ska vara. Vi åt lite lax, sill och ägghalvor till lunch, åkte och tittade på när man reste midsommarstången på Lilltorpet innan vi åkte till Anders bror för att grilla på kvällen. Satt ute hela kvällen.

Bild från förra året, den stora grillen med en massa gott på!

Nu på torsdag åker jag iväg för 2:a året i rad till LCHF-Event i Säffle. Ska bli jättekul att träffa alla igen, lära känna nya med samma intresse för kost och hälsa. Förra året var det otroligt trevligt, alla pratat med alla. Jag åkte helt själv, kände ingen men snacka om att man fick massa goa vänner.

Jag kommer att dela stuga med Lena Winther, Winthers skafferi, Marie Norden Aspholm, Gävle kost och livsstil och Lena Winroth, Muskelfokus Uppsala. Förra året delade jag stuga med Lena Winther, hennes sambo Peter och Marie. I år är inte Peter med utan Lena Winroth tar hans del i stugan.  Lena Winroth lärde jag känna i Säffle förra året och vi delade hytt nu sist på LCHF-Kryssningen i februari.

Om du ska också till Säffle, så har du väl inte missat att du kan beställa varor från Winthers Skafferi och får 10% rabatt på hela sortimentet i butiken. Du skriver in koden Säffle-16, är du snabb och beställer senast onsdag 29/6 kl 18.00 så kan du få varorna levererade direkt till campingen. Kom då ihåg att kryssa i avhämtning!

Det blir att packa ner löparskorna för det kommer garanterat att bli ett eller två pass under helgen. Badkläder ifall det blir fint och varmt väder. En flaska vin och lite mat som ska grillas. Jag har snackat med vädergudarna, beställde sol som förra året. SÅ nu håller vi tummar och tår att de sköter sig…. hahaha

Vill du läsa mitt inlägg från förra året hittar du här via Matkärlek.

Hoppas du hänger med, vi kommer att ha superkul!
Det finns platser kvar, titta in på deras hemsida.

Hoppas vi ses!
kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.