LCHF-Event i Säffle

Hej,
Då är allt bokat inför sommarens LCHF-Event i Säffle. Ska bli super kul att komma till Säffle igen. Träffa de som man lärde känna sist och alla nya som kommer. Ska bli spännande att lyssna på Jenny och Magnus som driver bloggen Under Vårt Tak. Så boka in sista helgen i juni, 30 juni till den 3 juli.


Som sist kommer jag att dela stuga med Lena Winther (Winthers Skafferi), Marie Norden Aspholm (Gävle Kost & Livsstil) och Lena Winroth (Muskelfokus). Jag och Lena Winroth delade hytt nu sist på LCHF-Kryssningen. Vi blir ett gott gäng!

De som kommer att föreläsa i år är:

  • Kostdoktorn – Andreas Eenfeldt
  • Majoren – Fredrik Söderlund
  • Under vårt tak – Jenny och Magnus Andersson
  • Forskningsfusket – Ralf Sundberg
  • Annica Dahlqvist
  • Ett sötare blod – Ann Fernholm
  • Halva Lindha – Lindha Vikström
  • Johan Falk
De flesta har jag redan lyssnat på men det är alltid intressant, men det ska bli spännande att lyssna på Jenny och Magnus. Jag har träffat de vid ett tillfälle i ”min” skobutik Freefoot. Men tyvärr hann jag inte prata mer än en snabbis med Magnus innan jag och Vincent skulle vidare. Annica Dahlqvist har jag heller aldrig lyssnat på, så det ska bli intressant att lyssna på henne, hon är ju en ikon inom LCHF.
 
Det jag tyckte var så mysigt med detta event var gemenskapen, alla satt tillsammans på kvällen och grillade, snackade och bara hade det super trevligt. Vi var ett gäng som sprang en kväll, så löparskorna kommer givetvis vara nerpackade. Förra året var det toppen väder hela helgen så jag tycker att vi lägger in en beställning till på det!

 

Läs mitt inlägg från förra året här.

Så boka in redan nu detta event, 30 juni till 3 juli! 
Hoppas du kommer!

Löpargänget!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.