Sista träningsdagen i veckan!

Hej,
Imorgon startar en ny träningsvecka igen, underbart! På mitt gym, Lindome Gym & Hälsa, är det nytt schema som startar veckan. Lite nya tider, lite nya pass – men jag ska fokusera på styrketräning. Inte många dagar kvar nu tills jag ska köra Tough Viking i Slottskogen. Måste erkänna att jag har lite panik men det ska nog gå bra.
Vi är 12 st från jobbet som ska köra Tough Viking som ett lag, så jag hoppas att alla hjälper varandra. Om 3 veckor så står jag där på startfållan….. Dags att fokusera på armstyrka, springa lite intervall och framför allt klara av att hänga i bara händerna – greppstyrka.

Idag söndag, körde jag ett pass Crossgym, instruktören Anna körde skiten ur oss. Hon frågade mig innan alla hunnit komma vad vi skulle göra idag, ARMAR tyckte jag. Sagt och gjort, vi körde ARMAR….. hoppas jag kan röra mina armar imorgon. Hahaha!

Igår fick jag med mig Anders ner till gymmet, alltid roligare när man är två. Framför allt man peppar varandra på ett helt annat sätt än när man är nere själv. Är jag själv vågar inte jag maxa på samma sätt när man kör bänkpressen.

Vad jag förstår så ska man klara av att lyfta sin egna vikt när man kör bänkpress. Så jag ska klara av 69 kg! Haha nja inte riktigt där än kan jag säga. Själva stången väger 20 kg och sen lassade jag på tills vi kom upp till 65 kg. Behövde hjälp att lyfta av den från ställningen men sen klarade jag inte av mer än böja lite lätt på armarna innan Anders fick lyfta upp den. Han klarade av att lyfta 75 kg.  Ett mål att jobba mot helt enkelt!

Måste få berätta att jag ställde mig på vågen igår, brukar inte väga mig speciellt ofta men ibland vill man stämma av. Snacka om att jag blev paff, gick på vågen 2 gånger eftersom jag inte trodde på det jag såg. Första gången på väldigt länge har jag hamnat under 70 kg, närmare bestämt 69,9 kg. Så det blev en tripp ner till stan och handla lite nya träningskläder bara för att jag varit så duktig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.