Branäs

Hej,
Äntligen är vi hemma igen efter några dagar i Branäs. Vi hade rätt bra väder men inte toppen väder som jag hade beställt. *ler*  Det var första gången vi var i Branäs, tidigare har vi åkt slalom i Lindvallen, Sälen.

 

Backarna var helt okej, väldigt barnvänliga och flacka. Det fanns bara en svartbacke och en rödbacke som var öppna alla andra var blå vilket Vincent tyckte var bra. Men det fanns inte så mycket snö utanför backarna, där var det lersörja. Kan säga att vår bil ser inte så fin ut nu….. haha

Vi hyrde en lite stuga ”Sportman” som låg nere i Branäs Byn, ca 600 meter från liftarna. Lite långt bort kan jag tycka men ändå helt okej. Det var en 4 bädds stuga med kamin, alldeles lagom för oss tre.

Som tur var hade vi gjort ordning mat i förväg så när man kom hem på eftermiddagen så var det bara att värma på, så skönt. Vi hade gjort ordning köttfärssås med en massa rivna rotfrukter, köttgryta och lax. Recept på köttfärssåsen är grundreceptet som du hittar här. Men jag rev även ner löken, rotselleri och morötter – super finrivet – så Vincent gjorde tummen upp. Körde den på lågtemp i min Crock-Pot under en natt på 8 h.

Här kommer några bilder från Branäs.

Backen från Branäs Byn
Upp på toppen
Vincent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.