Laxbiffar med Broccolimos

I veckan som var gjorde jag laxbiffar med broccolimos, super gott tyckte jag och Anders men sonen gjorde tummen ner.
Ungar….

Som ni kanske har märkt så har jag medvetet valt att inte äta mjölkprodukter, tanken är att jag inte ska göra det under 30 dagar. Som Influencer kollegan gjorde under mars månad, Emelie Bubunovic och som Under Vårt Tak, deras Paleo 30 dagar.

Det blir lite krångligt ibland eftersom jag reser en hel del i mitt jobb men skam den som ger sig. Jag får väl vara lite obekväm helt enkelt. Nästa vecka blir en utmaning, en dag i Växjö och två dagar i Stockholm med övernattning. Hmm spännande.

Men det ska bli spännande att se vad som händer i kroppen, kommer jag att gå ner i vikt? eller kommer jag att stå stadigt på mina 75 kg? Vad kommer min effekt att bli? Det återstår att se, jag får helt enkelt återkomma i den frågan.

Laxbiffar med Broccolimos

Måltid Middag
Portioner 4

Ingredienser
  

  • 800 gram Laxbitar
  • 2 st Äggulor
  • Salt, peppar

Vill man så kan man även krydda med chili ifall man vill ha lite mer hetta.

  • Broccolimos
  • 2 st Broccoli (ca 500 gram)
  • 2 msk Kokosfett

Instruktioner
 

  • Börja med att grovhacka broccolin och låt den koka tills den börjar mjukna. Därefter mixar du den slät med en stavmixer, tillsätt lite kokosfett.
  • Grovhacka laxen och lägg den i en matberedare, lägg ner de två äggulorna och lite salt, peppar. Mixa den samman till en smet.
  • Klicka ut lagom stora biffar direkt i stekpannan, stek på medelvärme i kokosfett.
  • Smaklig måltid!

Jag hade även på lite sesamfrön innan jag stekte dom just för att få till en paneringslook 🙂

Serverade stekt sparris och som sås hade jag majonnäs med en klick rom ovanpå. Mums!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg
Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.