Gluten- och Mjölkfri Grönsakspaj

Nu tar jag ytterligare ett steg mot att bli helt mjölkfri. Men det är lite svårt tycker jag eftersom jag har grädde i kaffet men sakta men säkert är jag på rätt riktning.

Igår gjorde jag en grönsakspaj, måste säga att den var verkligen god. Kokosmjölken smakade inte så pass mycket som jag trodde från början. Fick även tummen upp av Anders och han brukar inte vara så förtjust i kokossmaken.

Denna gången fyllde jag pajformen med en massa grönsaker eftersom jag hade så grymt mycket i kylskåpet efter helgen. Istället för att slänga gamla trötta grönsaker är det bara att hacka ner dom i grova bitar och göra paj helt enkelt 🙂

Gluten- och Mjölkfri Grönsakspaj
Till recept

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.