Vasaloppet

Långhelg i Mora under Vasaloppsveckan

Då är jag hemma igen efter en långhelg i Mora. Jag har jobbat som volontär under Vasaloppsveckan genom mitt arbete på DHL Freight. Superkul att vara med och hjälpa till, träffa alla härliga människor.

Det var i torsdags som jag körde upp till Mora, för att jobba som volontär under Vasaloppsveckan genom mitt arbete hos DHL Freight. Vi är nämligen samarbetspartner, så DHL kör alla transporter under Vasaloppsveckan i form av klädväskor, skidor och klädsäckar som man lämnar alla sina överdragskläder i vid starten. Jag har stått i vår värmestuga, en DHL trailer där man kan värma sig i innan start. Äta sin frukost man har med sig eller byta till skidskor innan start.

Alla man mötte under denna långhelg i Mora har varit helt underbara. Alla är så himla positiva till att samhället öppna upp igen. Och pricken på i:et var att vädret var helt underbart. Strålande solsken och någon minusgrad. Jag var så avundsjuk på alla som åkte Vasaloppet 30 och Tjejvasan, helt perfekta förutsättningar. Magiskt!

Eftersom jag stod i vår trailer så blev det tidiga morgnar, så klockan ringde 05:30 varje morgon utan på söndagen då klockan ringde 04:15. Det bästa med att vara uppe med tuppen är att man kommer hem i tid tillbaka till huset som vi bodde i. Man kunde slappa lite innan resten av gänget kom hem. Vi alla lagade mat tillsammans så min kosthållning under dessa dagar blev det lite sisådär med. Så nu är det back on track igen.

Efter start på Öppet spår i söndags körde jag hem till Göteborg igen. Så jag kan informera er alla om att det var en trött Pernilla som kom hem. Först så gick jag upp 04:15, körde strax innan fem mot Sälen i karavan. Jobbade fram till 09:00 för att sedan sätta sig i bilen för att köra hem till Göteborg som tog sex timmar ungefär. Så jag gick och lade mig igår vid 20:30, sov hela natten utan problem och vaknade pigg och fräsch vid 06:30.

Så himla skönt att vara hemma igen 🙂

Hoppas din helg varit lika fin som min. Ha en fin dag!

Pernilla Lantz signatur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.