Träningshelg med mig och Matilda

Alltså nyp mig i armen, jag och Matilda ska arrangera en träningshelg på JA Ranch i Strömsnäsbruk. Hänger du med? vore superkul ifall du gör det 😉

Så jag säger bara boka in dig på världens bästa träningshelg med mig och Matilda. Det kommer bli superkul. Det kommer att bli en helg med träning, workshops, god mat och massa härlig inspiration. Temat för helgen är funktionella kroppen, dvs vi kommer att träna så som kroppen är skapt för att röra sig. Vi kommer att äta ren mat som kroppen mår bäst av och leva nära natur och vatten.

Vi kommer att vara på JA Ranch som ligger i Strömsnäsbruk, strax utanför Markaryd. Det tar ca 2 timmar från Göteborg att köra.

Vi kommer att träna utomhus, det kommer bli både styrkepass och SomaMove. Det kommer bli massa workshops som kommer inspirera er alla. Jag är så himla taggad för vår träningshelg, längtar som bara den.

Jag kommer att hålla en workshop att skapa nya goda vanor, sätta rimliga mål och hur man lägger upp en plan som är genomförbar.

Vi alla tillsammans kommer att skapa en grym helg med massa inspiration som vi tar med oss hem.

Läs mer om träningshelgen och boka in dig!

Pernilla Lantz signatur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.