Kycklingsoppa
10 november 2016
I helgen laddade jag min Crock-Pot med lite rotfrukter, kryddor och kycklingbitar, kycklingsoppa på G. Nu förtiden så laddar jag den med lite som jag vill, går inte efter något speciellt recept.
Har upptäckt att rotselleri och morot blir superbra tillsammans, även lite soja och Worcestershiresås, ca 10 droppar. Sagt och gjort så laddade jag den i lördags innan träningen, ställde in den på lågtemp i 6 timmar. Doftade ljuvligt i hela huset redan när jag kom hem efter 2 timmars träning.
Kycklingsoppa
Måltid Middag
Ingredienser
- 1 stor gul lök
- 1 kg kyckling
- 3 morötter
- 1 rotselleri
- 10 droppar worcestershiresås
- 1 msk Tamari soja
- 2 msk kycklingfond
- salt , peppar
- 1 st rödpaprika
- 5 dl grädde
Instruktioner
- Skala och hacka löken, morötterna, paprikan och rotselleri, lägg ner i Crock-poten.
- Häll i kryddorna och rör runt
- Dela kycklingen i mindre bitar och lägg ovanpå alla grönsaker.
- Lägg på locket och ställ in på lågtemp, 6 timmar
- När det är ca 20 minuter kvar på tiden, häller du i grädden och rör runt.
Keyword Crock-Pot
Klart att servera!
Vi hade en stor klick fetaost i botten för att få lite mer fett i, men man kan hoppa över det om man vill.
Föregående
Ekologisk hudvård
Nyare