Ekologisk hudvård

Jag som äter bra kost, tränar så att kroppen mår bra, vad är det jag har på min hud? Är det bra grejer? Just den frågan ställde jag mig själv för ca 1 år sedan.

Började läsa på mina tuber jag har i badrummet och kände att det jag läste inte var så bra. Började då googla på ekologiska hudvårdsserier och upptäckte Maria Åkerberg. Läste på lite om produkterna, upptäckte då att Maria Åkerberg är detsamma som Dermanord som jag kände till sedan tidigare. Eftersom jag inte är någon expert gällande vad jag behöver för hudvårdsprodukter så gick jag in på den sida som jag tidigare handlat från, Skincity. Där har de nämligen en hudvårdsanalys, man svarar på lite frågor och tar sedan en kort på sig själv, ansiktet osminkat. Inom 24 h får man sedan ett svar om vilka produkter de rekommenderar. Redan i analysen klickade jag för att jag ville ha ekologiska produkter som Maria Åkerberg.

Läs mitt tidigare inlägg om just Maria Åkerberg, då när jag precis hade bytt.

Nu när det har gått snart 1 år så kan jag meddela att jag har även bytt ut all vår tvål till Maria Åkerbergs ekologiska serie. Även min man, Anders och sonen, Vincent använder dessa produkter. Anders har upptäckt precis som jag att man inte är lika torr i huden längre. På Vincent har jag upptäckt detsamma, hans torr prickar har försvunnit. Jag är supernöjd med produkterna och kommer inte att byta tillbaka.

20161103093036_img_1187

I mitt tidigare inlägg så skriver jag att saltdeon inte klarar av träningen och det stämmer fortfarande men det jag har upptäckt är att man inte luktar svett som tidigare, vet inte vad det beror på. Kanske alla gifter som funnits i kroppen har försvunnit och därav är lukten bättre.

Nästa produkt som jag har plockat bort eller rättare sagt bytt ut är tampongen. Ja ni läste rätt! Jag har bytt från tampong till en menskopp istället. Med tanke på vad en tampong innehåller och den stoppar vi ”rätt” in i vårt känsligaste ställe. Men det kommer i ett senare inlägg om just menskoppen.

Men summan så är jag väldigt nöjd fortfarande med produkterna. Så går du i tankarna av att byta så kan jag varmt rekommendera dessa produkter. 

20161103093003_img_1185

3 kommentarer

  • Pernilla

   Hej Kickan,
   Tryck CTRL + P, det är kortkomandot för att skriva ut via pc. Tyvärr har jag ingen knapp som ligger på bloggen som har den funktionen. Men ska kolla ifall det går att lösa för framtiden.
   Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.