Kycklingfajitas med guacamole
12 oktober 2017
Om Vincent får bestämma så ska vi alltid äta tacos på fredagar, men ibland vill jag verkligen inte ha det. Känns rätt uttjatat, inte enl Vincent 🙂
Så förra fredagen så gjorde jag tacos till barnen och till oss vuxna blev det kycklingfajitas, såå himla gott. Kan säga att vi även hade Linda med barnen på besök. Alla glad och nöjda!
Kycklingfajitas kan man äta precis på samma sätt som man gör med tacos, plockmat. Vi dukade upp massa småskålar med majs, tomater, gurka, oliver, fetaost, riven ost, guacamole, paprika, lök, spenat, sallad. Sen var det bara att blanda precis som man själv vill. Barnen äter mjuk tortillas till sin tacos medan vi vuxna äter stekpannebröd eller helt vanligt som sallad.
Kycklingfajitas
Måltid Middag
Portioner 4
Ingredienser
- 4 st kycklingfileer, strimlade
- 2 tsk spiskummin
- 2 tsk vitlökspulver
- 2 tsk paprikapulver
- 1 tsk chilipulver
- 1 krm cayennepeppar
- 1 tsk salt
Instruktioner
- Börja med att strimla kycklingfiléerna i mindre bitar, gör de rätt små eftersom det blir lättare att äta och att steka.
- Blanda samman alla kryddor och häll över kycklingen, rör runt och låt stå en stund.
- Stek sedan i kokosfett eller smör
Föregående
Långpass = Blånagel
Nyare