Kyckling med bönpasta

Hej, idag har det varit en jobbig dag på jobbet, såå trött är jag. Det känns i hela kroppen att man har varit borta, stått mycket osv. Men snart är det helg igen eller??

Fast på torsdag och fredag har vi kick of med jobbet i Hjo. Ska bli spännande att se vad som ska hända, vad som säger. Nyfiken!
Sen på kvällen är det fest med 70-tals tema….. jag har fixat en sån häftig outfit, helt galet!! Skrattade så jag skrek i provhytten. Var på Teaterbutiken här i Göteborg, Eklandagatan 62. De har mängder med utklädningskläder. Bild kommer sedan…..

Till middag idag blev det kyckling i god gräddsås med vitlök och basilika, till det serverade vi bönpasta.
Vincent åt även den pastan, han tyckte den såg rolig ut, Grön.

Kyckling
3 kycklingfiléer
1 stor vitlöksklyfta
salt, peppar
3 dl grädde
2 msk Philadelphia ost
en skvätt kyckling fond
en skvätt gluten fri soya, Tamaris
färsk basilika

Strimla kycklingen i lagom bitar, ha på salt och peppar, stek sedan i smör. Häll i grädde, fond, Philadelphia osten och rör runt. Låt allt koka upp och sänk sedan värmen så att allt får små puttra. Jag lät allt stå i stekpannan på 2:an i ca 20 min. Under tiden gjorde jag ordning pastan.

Jag hade köpt Bönpasta, Mungbön fettucine, finns i hälsokosten bland annat. Smakar precis som pasta med den är gjord på mungbönor istället. Jag tycker den är super god. Hittar man den inte i hälsokosten så vet jag att ICA Focus har den ibland. Annars finns den att beställa på LCHF-Butiken.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.