Njurtapp med wokgrönsaker!

Hej, nu är jag hemma igen. Veckan i Stockholm är över för denna gång. Det är alltid kul att vara på Formex, men också jobbigt, långa dagar – lite sömn osv. Har sett en massa kändisar o bloggerskor men har inte tagit ett enda kort….

Vi har varit på en massa super trevliga restauranger med underbar mat. Har inte varit några problem att äta, man kan alltid välja bort det man inte vill äta och  istället få en sallad. Massa goda viner har jag druckit så nu ska jag ha en vit månad, vara lite striktare gällande maten så ska vi se hur jag kommer att se ut inför beach 2014! skratt….
Igår var Anders o Vincent till bonden i Lindome för att handla lite ägg och kött. Vi fick tips av en kompis på nyår om något som heter Njurtapp, så Anders frågade efter det när han var hos bonden. Jo jo  det hade de….. 90 kr/kg. Smakar som oxfilé men är billigare.
Sagt o gjort så idag har vi tillagat det.
Tillagad Njurtapp
Vi la köttet i salt och peppar, en skvätt soya – det fick dra lite innan vi stekte det i en stekpanna.
Till detta serverade vi wokgrönsaker, broccoli, lök, zucchini, paprika, aubergine och champinjoner. Vi stekte detta i olja med salt o peppar.
wokgrönsaker
Sen gjorde jag min gräddsås med en skvätt soya och Philadelphia ost.
Det blev så himla gott!
Jag kan varmt rekommendera Njurtapp – super gott blev det!
Tack Magnus för tipset!

Du kanske även gillar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.