Korvstroganoff en helt vanlig tisdag

Hej,
När jag kom hem idag hade Anders redan fixat middagen, korvstroganoff  med blomkålsris. Så enkelt och gott, barnmat säger vissa men gött är det! Tyvärr tycker inte Vincent om när det är bitar i maten som lök, paprika osv så det gäller att riva det fint. Missade Anders så Vincent satt och petade bort all lök…. haha

 

Blev du också sugen på korvstroganoff så finns receptet här.

Efter middagen blev det ett pass på gymmet med Linda, körde lite ben, mage och rygg. Igår körde jag mitt nya program för överkroppen, är du nyfiken på vad det är för övningar jag göra titta in under Träning.


Tough Viking närmar sig med stormsteg. Satt igår framför datorn och tittade på kartan över alla hinder, vissa känns som om jag kommer få lite svårt att fixa men några känns helt okej. Ska bli sjukt spännande att genomför loppet iallafall. Mitt mål är inställt på att komma i mål!

Fuck Cancer

Under 5 dagar har vi pärlat armband för Ung Cancer på mitt jobb. Målet var inställt på att vi skulle klara av att pärla 1000 st armband men hittills har vi gjort 195 st, men skam den som ger sig, imorgon kör vi sista dagen. Känns bra att kunna hjälpa till!

 
Här kan du klicka in för att köpa ett armband.

 

 
Kram kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.