Ketopodden, Shopping & Träning

Ketopodden, shopping & träning

Lördag och jag sitter själv vid vår köksö och dricker en kopp kaffe. Familjen sover och huset är alldeles tyst. Planerar helgen och det kommer vara shopping på schemat idag. Vincent växer så att det knakar. Högvatten på alla byxor, för små t-tröjor osv.

Igår fredag släppte jag och Matilda ett nytt avsnitt av Ketopodden. Har du hunnit lyssna? Vi pratar kring att mäta sitt blodsocker, blodketoner- både via utandning och urinstickor. Det jag har märkt under januari är att det är väldigt hett att mäta just detta. Kanske därför vissa mätare är slut i lager.

Idag lördag, hoppas jag att det blir bra väder. Vi kommer eventuellt att köra ett teknikpass, jag, Anders och Vincent. Jag behöver bli bättre på att ta mig över hinder i skogen. Så som stenar, trästammar som ramlat och så vidare. Vädret ser helt okej ut idag och imorgon söndag ser det ut att bli regn.

Så är vädret helt okej idag så blir det MTB cykling några timmar och shopping imorgon när det ändå regnar. Sonen växer så att det knakar och de byxor jag köpte i höstas är redan alldeles för korta. Nästan alla tröjor är för korta och sitter lite för tajt. Att de kan växa så fort, helt galet men men så är det väl när man är tonåring. Så det får bli en tripp ner till Kungsmässan och uppgradera hans garderob helt enkelt.

Passar på att önska er alla en underbar helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.