Kan PT-Sofi läsa mina tankar?

Hej,
Igår var jag iväg till Lindome Gym och Hälsa för att köra ett PT-pass med Sofi. Var rätt taggad att få ett nytt pass med lite nya övningar, inspiration. Fick nämligen PT-tid i 40 års present utav svärmor, svärfar och Anders bror med fru, perfekta presenten för ett träningsfreak som jag eller hur!

Väl på gymmet så kommer Sofi och berättar att hon har gjort ett sjukt bra pass till mig, helt annorlunda. Hon har gjort ett HIT pass åt mig. HIT – Högintensiv träning eller HIIT (High Intensity Interval Traning) Långnäsa på mig eller coolt. Precis vad jag behöver tänkte jag….. känner hon mig eller?!?

Som jag nämnde igår så ligger jag högt i puls, så att köra HIT pass en gång per vecka utöver min vanliga träning blir perfekt.

Flytta upp min mjölksyra, öka förbränningen och syreupptagningen. De säger även att hormonbalansen förbättras vid HIT träning, kanske för att ”må bra” hormonet dopamin aktiveras vid högintensiv träning. Kommer bli lyckligare på köpet, härligt!

Ställd mig på vågen i morse bara för att se så att jag inte gått upp för mycket under sommaren. Men det hade inte hänt så mycket, så nu ska jag även mäta mig. Så får vi se vad som händer med kroppen.

Nu lägger vi i en högre växel! Ikväll ska jag springa med en löpgrupp som midnattsloppet ordnar och på lördag springer jag midnattsloppet. Ska bli intressant ifall jag bättrar min tid från förra året. Men kommer nog inte att göra något pb eftersom det är så mycket folk överallt.

Ha en bra dag
kram kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.